Opening Designio Showroom!

Opening Designio Showroom Wonen & Lifestyle op 7 januari 2017!

Yes! Opening Designio Showroom! wonen & Lifestyle op 7 januari 2017! Designio.nl is een wonen & lifestyle concept met prachtige strakke & stoere producten, de plek voor woon & lifestyle shoppers die wel eens iets anders willen beleven.

Designio is gevestigd op de begane grond van een voormalige fabriekshal aan De Nieuwe Haven 6 te Hardenberg en levert meubelen, woonaccessoires en interieurdecoratie aan klanten in Nederland, België & Duitsland.

#DESIGN | #FASHION | #NATURALIA | #NEW VINTAGE FURNITURE | VINTAGE FURNITURE | #VACHTEN | #HOORNS | #LIFESTYLE | #STOELEN | #HOMEDECO | #JEWELRY

Bij ons vind je design & new vintage meubelen, inspirerende woondeco, stoere tassen, de meest comfortabele design stoelen, unieke naturalia, handgemaakte woon accessoires, hippe & unieke sieraden en nog veel meer. Overtuig jezelf en kom langs…

De opening Designio Showroom! is van 10:00 tot 18:00.

U bent van harte uitgenodigd!

Mocht u ons niet kunnen bezoeken dan bent u uiteraard na 7 januari iedere maandag, donderdag & vrijdag van harte welkom in onze winkel en 7 dagen in de week 24 uur per dag online!

#HK LIVING #UASHMAMA® #100%LEUK #MRS BLOOM #BUTIK #ZUSSS #AVIATOR

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *